► Pobierz mp3 ▬ http://www.kontestacja.net/audio/4/KS_2018-08-18.mp3
Przedsiębiorca, współtwórca pizzeri Big Adriano. Przyrządzają pizze typu deep dish w kilku rodzajach (chicago, american PAN). Dodatkowo przyrządzają przystawki i startery w stylu amerykańskich pizzerii. Dodatkowo inwestuje w nieruchomości. Chce zbudować dobry portfel inwestycyjny. http://bigadriano.pl
► Kamil Cebulski ▬ http://www.kamilcebulski.pl ► FACEBOOK ▬ http://fb.me/KamilCebulskiPL
► SUBSKRYBUJ ▬ http://bit.ly/_subskrybuj
► Coś do poczytania. Moje Książki !
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ Biznes w kraju dziadów ▬ http://bit.ly/biznes-w-kraju-dziadow
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ Myśleć Jak Milionerzy ▬ http://bit.ly/myslec-jak-milionerzy
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ Efekt Motyla ▬ http://bit.ly/_efekt_motyla
► Więcej na Kontestacja.com / pobierz mp3 ▬ http://bit.ly/Kontestacja
Maciej Bojanowski
W niektóych miejscowościach pizzerie na prawdę się sprawdzają a w niektórych nie mają prawa bytu. U mnie w miejscowości ok. 25k mieszkańców mamy ok. 100 pizzeri i każda jest zarobiona. Obok miejscowość ok. 15 tyś mieszkańców i nie ma praktycznie ani jednej dobrej pizzeri.
Karolina
Interesująca i inspirująca do działania rozmowa.Gastronomia zawsze wydawała mi się trudnym,ale za to smakowitym przedsięwzięciem. A facet widać, że zna się na rzeczy.
Krzysztof
Gastronomia to trudny kawałek chleba. Mała kwota wejśćia, kebab na każdym kroku, pizzeria. U mnie na osiedlu byłą pizzeria z której zamawialiśmy co 3-5tygodni. Upadła. Chyba bo w jej miejsce powstał GRill and Barr i też mają pizze.
Nie mniej jednak podziwiam 🙂
Mariusz
Bardzo ciekawy materiał. Niby nie trudny biznes, ale jak zagłębić się w szczegóły to trzeba mieć sporo wiedzy i doświadczenia
Mariusz
Bardzo dobry maeriał. Niny prosta sprawa, ale jeśli zagłębić się w szczegóły to wymaga wiele wiedzy i doświadczenia
Martyna80
Rynek pizzeri po swoim piku kilka(naście) lat temu chyba wreszcie w Polsce się ustabilizował. Kiedyś 80% restauracji otwierających się w Polsce to były pizzerie, od jakiegoś czasu Polacy zaczęli doceniać również innego rodzaju kuchnię. Rynek samych pizzeri również stał się bardziej urozmaicony. Nie mamy już do czynienia tylko z fast foodową „amerykańską” pizzą ale coraz więcej otwiera się restauracji serwujących pizzę w stylu włoskim, co akurat mnie bardzo cieszy:)
Henioo
Czy będzie kolejny podcast z branży gastro?:) Ciekawy temat dotyczący wielu drobnych przedsiębiorców w Polsce, chętnie posłuchałbym np. na temat modnych ostatnio burgerowni. Kilka polskich sieci już na tym rynku się wybiło, zaczynając od pojedyńczego foodtracku, jak np. Bobby Burger czy Pasibus.
Kamil Cebulski
Pewnie tak, ale kiedy to nie wiem 🙂 Nie koncentruje się na żadnej konkretnej branż.