Pizzeria, branża gastronomiczna – Adrian Wiśniewski | #418

► Pobierz mp3 ▬ http://www.kontestacja.net/audio/4/KS_2018-08-18.mp3
Przedsiębiorca, współtwórca pizzeri Big Adriano. Przyrządzają pizze typu deep dish w kilku rodzajach (chicago, american PAN). Dodatkowo przyrządzają przystawki i startery w stylu amerykańskich pizzerii. Dodatkowo inwestuje w nieruchomości. Chce zbudować dobry portfel inwestycyjny. http://bigadriano.pl
► Kamil Cebulski ▬ http://www.kamilcebulski.pl ► FACEBOOK ▬ http://fb.me/KamilCebulskiPL

► SUBSKRYBUJ ▬ http://bit.ly/_subskrybuj

► Coś do poczytania. Moje Książki !

▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ Biznes w kraju dziadów ▬ http://bit.ly/biznes-w-kraju-dziadow

▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ Myśleć Jak Milionerzy ▬ http://bit.ly/myslec-jak-milionerzy

▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ Efekt Motyla ▬ http://bit.ly/_efekt_motyla

► Więcej na Kontestacja.com / pobierz mp3 ▬ http://bit.ly/Kontestacja

8 komentarzy

  1. Maciej Bojanowski

    W niektóych miejscowościach pizzerie na prawdę się sprawdzają a w niektórych nie mają prawa bytu. U mnie w miejscowości ok. 25k mieszkańców mamy ok. 100 pizzeri i każda jest zarobiona. Obok miejscowość ok. 15 tyś mieszkańców i nie ma praktycznie ani jednej dobrej pizzeri.

  2. Karolina

    Interesująca i inspirująca do działania rozmowa.Gastronomia zawsze wydawała mi się trudnym,ale za to smakowitym przedsięwzięciem. A facet widać, że zna się na rzeczy.

  3. Krzysztof

    Gastronomia to trudny kawałek chleba. Mała kwota wejśćia, kebab na każdym kroku, pizzeria. U mnie na osiedlu byłą pizzeria z której zamawialiśmy co 3-5tygodni. Upadła. Chyba bo w jej miejsce powstał GRill and Barr i też mają pizze.

    Nie mniej jednak podziwiam 🙂

  4. Mariusz

    Bardzo ciekawy materiał. Niby nie trudny biznes, ale jak zagłębić się w szczegóły to trzeba mieć sporo wiedzy i doświadczenia

  5. Mariusz

    Bardzo dobry maeriał. Niny prosta sprawa, ale jeśli zagłębić się w szczegóły to wymaga wiele wiedzy i doświadczenia

  6. Martyna80

    Rynek pizzeri po swoim piku kilka(naście) lat temu chyba wreszcie w Polsce się ustabilizował. Kiedyś 80% restauracji otwierających się w Polsce to były pizzerie, od jakiegoś czasu Polacy zaczęli doceniać również innego rodzaju kuchnię. Rynek samych pizzeri również stał się bardziej urozmaicony. Nie mamy już do czynienia tylko z fast foodową „amerykańską” pizzą ale coraz więcej otwiera się restauracji serwujących pizzę w stylu włoskim, co akurat mnie bardzo cieszy:)

  7. Henioo

    Czy będzie kolejny podcast z branży gastro?:) Ciekawy temat dotyczący wielu drobnych przedsiębiorców w Polsce, chętnie posłuchałbym np. na temat modnych ostatnio burgerowni. Kilka polskich sieci już na tym rynku się wybiło, zaczynając od pojedyńczego foodtracku, jak np. Bobby Burger czy Pasibus.

    • Kamil Cebulski

      Pewnie tak, ale kiedy to nie wiem 🙂 Nie koncentruje się na żadnej konkretnej branż.

Dodaj komentarz